TubiTuci

Ahol a hülyeség határtalan! :Đ

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Heti TOP Videó:

Friss topikok

A Maszti Világnapja

TOTH 2014.05.07. 21:37

Újabb maszti-rekordra készül Magyarország!

1995 óta a maszturbálásnak is van világnapja. Szerte a világban a májust jegyzik a maszturbáció hónapjának, ezen belül is általában május utolsó vasárnapja az ünneplés igazi csúcspontja. Idén harmadik alkalommal már mi magyarok is csatlakozunk a masztit ünneplők népes táborához! 

A maszti-világnap alkalmából Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally, a Tutti Frutti Party háziasszonya ismét felhívást tettek közzé: aki egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen. 

Mi is az a Maszturbáció- világnap?

A maszturbációs világnap célja, hogy fölhívja a figyelmet az önkielégítés természetességére, fontosságára, mert a maszturbálás egészséges, biztonságos, örömteli, és segít közelebb kerülni saját testünkhöz, segít jobban megismerni, hogy reagálunk a különböző szexuális ingerekre.

A kezdeményezés az Egyesült Államokból indult, kiváltó oka pedig Dr Joycelyn Elders elbocsájtása volt, aki csupán azt szerette volna elérni, hogy a maszturbáció része legyen a fiatalok szexuális oktatásának. Dr Joycelyn-t maga Clinton elnök szólította fel a lemondásra.

A mozgalmat ma már olyan hírességek is támogatják, mint például Kevin Spacey, Madonna, Howard Stern és Ally McBeal .
Ha tehát úgy gondolod, a maszturbálás igenis jó és természetes dolog (nem pedig szégyellnivaló bűnös cselekedet, amitől akár meg is lehet vakulni) - ünnepelj velünk, nyomj egy masztit Te is, hogy masztiméterünk minden eddiginél több maszturbációt rögzíthessen!

Amerikában a maszturbálás világnapján minden évben hatalmas Maszti-maratont rendeznek, ahol két álló napon keresztül játszanak magukkal az ünneplésben részt vevők.
Mi itt Magyarországon egy sokkal diszkrétebb módját választjuk az ünneplésnek. A maszti - bár jó dolog - de mégiscsak egy intim momentum.


Ezért hoztunk létre külön erre a célra egy honlapot, ahol diszkréten, teljesen anonim módon kinyilváníthatod, fontos-e számodra a maszti és az orgazmus. Lányok-Fiúk, csatlakozzatok Ti is a magyar maszti naphoz! Dobjatok egy klikket a honlapon, ezzel is bizonyítva, hogy leadtátok voksotokat az egészséges, önfeledt és biztonságos orgazmusra 
Idei újdonságunk a spermométer, mely a fiúk maszti gombjára klikkelve aktiválódik, és ahol azt mérjük, egy hónap alatt hány ml sperma gyűlik össze a maszturbációk során. A spermométer gyűjtő hordójának aktuális telítettségét folyamatosan nyomon követheted oldalunk tetején.

Mi a célunk a Maszturbációs világnap hazai megszervezésével?

Sokakban még ma is szorongás és szégyenérzet él a témával kapcsolatban. Úgy éreztük, itt az ideje eloszlatni a tévhiteket, és felhívni a figyelmet arra, hogy létezik a felgyülemlett szexuális energiának egy olyan biztonságos és meghitt levezetési módja is, ahol nem kell félni a betegségektől, illetve a nem kívánatos következményektől.

Egy másik ijesztő adat: Magyarországon a felmérések szerint a nők 15 %-a még soha életében, egyetlen egyszer sem élt át orgazmust, másik 15 %-uk pedig csak nehezen jut el a csúcsra! A szexualitás teljesebb élvezetéhez nagyban hozzájárul testünk és erogén zónáink felfedezése, orgazmusunk kiismerése, ennek pedig legegyszerűbb és legkellemesebb módja a maszturbáció.

És legnagyobb előnye, hogy csak két dolog kell hozzá: a fantáziánk és a kezünk! Ez a két dolog pedig mindig kéznél van 
A Magyar Maszturbáció Nap a két legnagyobb hazai szexportál a Goldengate és a Tutti Frutti Party összefogásával született.

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is Akár naponta többször is kattinthatsz - ez csakis a vérmérsékletedtől függ ...

Cél, hogy az idei maszti világnapig, azaz 2014. május 31-ig minél több maszti gyűljön össze! Tehát, masztizzatok, klikkeljetek, hogy új magyar rekord születhessen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tubituci.blog.hu/api/trackback/id/tr756134021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása