TubiTuci

Ahol a hülyeség határtalan! :Đ

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Heti TOP Videó:

Friss topikok

Ezt tanították a tinilányoknak a maszturbálásról 1918-ban

TOTH 2014.03.02. 17:54

Szerelmes regényeket olvasni káros, mert felébreszti a szexuális vágyat, ami miatt hamarabb lesz a lányból nő. A rendszeres stimulálás rossz szokássá válhat, aminek katasztrofális következményei lehetnek, például az őrület – áll Mary Wood-Allen 1918-as könyvében.

Nem igazán lehetett boldog kamaszkoruk dédanyáinknak, akiknek azt javasolták, ne olvassanak szerelmes történeteket, mert azok károsak. A Buzzfeed szemezgetett Mary Wood-Allen 1918-as, What a Young Woman Ought to Know (Amit a fiatal nőknek tudniuk kell) könyvéből, ebben szó esik a párkapcsolatról, diétáról és a szépségről, továbbá az önkielégítésről.

Az írónő véleménye szerint szerelmes történeteket olvasni azért káros, mert a leírt szenvedélyes szerelmi jelenetek olvasása felébreszti az olvasóban a vágyat. Aminek köszönhetően a lányok korábban érnek nővé, mint ahogy az rendjén való lenne, ugyanis a testükben lévő szexuális rendszer normál állapotát felborítják saját maguk simogatásával. A rendszeres stimuláció pedig rossz szokássá válhat, ami akár őrületté is fajulhat. Akár kézzel, akár valamilyen mechanikai eszközzel izgatják magukat a fiatal lányok, bűnösen cselekednek, ráadásul az ilyenfajta önizgatásnak katasztrofális következményei lehetnek – áll mindez a könyvben. Tönkreteszi az elmét, tompítja a látást, foltos lesz attól az arc, erőtlenné teszi az embert, és még őrületet is okozhat. Erről a ‘gonosz szokásról’ pedig nagyon nehéz leszokni, ezért már gyerekkorban le kell szoktatni mindenkit arról, hogy a kezével a lába közé nyúljon. Akkor is, ha viszket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tubituci.blog.hu/api/trackback/id/tr935839905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása